Site Overlay

Pressmeddelande: Svenska Industrikommuner i Almedalen

Svenska Industrikommuner i Almedalen

Svenska Industrikommunerna hälsar välkommen till det nya etableringsarbetet!

Svenska industrikommuner har en viktig roll att spela för att illustrera den industriella verkligheten som blir alltmer betydelsefull. Industrikommunerna vill lyfta upp betydelsen av industrin för svensk välfärd i debatten. Sverige behöver en konkurrenskraftig industri i framtiden!

Den 5 juli arrangerar vi ett unikt möte i Almedalen som rör alla kommuner och näringslivskontor.

Mötet inleds av VD Jan Larsson, Business Sweden, på temat ”Sverige en vinnare – efter globaliseringen. Nu förnyas etableringsarbetet”. Vi kommer att visa exempel på vad som pågår i Avesta, Östersund och Skellefteå. En svensk region berättar också vad som kan göras för att stötta etableringsmöjligheterna.

Du hittar mer information i vår pressrelease nedan:

Dela gärna inlägget: