Site Overlay

Debattartikel: Additiv Management/3D Printing

All industri, oavsett plats i världen, står inför ett paradigmskifte där teknik, digitalisering och förändringen går i rasande takt. De företag och de nationer som inte är beredda på denna förändring kommer att tappa i konkurrenskraft. En revolutionerande produktionsteknik, som kommer att förändra industrin de närmaste åren, är additiv tillverkning, i dagligt tal kallad 3D Printing eller Additiv Manufacturing (AM).

Med hjälp av additiv tillverkning går det att tillverka i princip vad som helst istället för att använda dyra traditionella tillverkningsmetoder. Tekniken öppnar upp för nya effektivare möjligheter att på nolltid gå från en idé till ett verkligt fysiskt objekt, som är fullt användbart som prototyp eller t o m fungerande produkt.

Klicka nedan för att läsa hela vår debattartikel!

Dela gärna inlägget: